Zavolejte nám: +420 775 018 837
![](https://www.atemit.cz/wp-content/uploads/2022/02/VojtaPospisil_VPO_6342-768x513.jpg)
![](https://www.atemit.cz/wp-content/uploads/2022/02/VojtaPospisil_VPO_6362-Pano-768x406.jpg)
![](https://www.atemit.cz/wp-content/uploads/2022/02/VojtaPospisil_VPO_6364-768x513.jpg)
![](https://www.atemit.cz/wp-content/uploads/2022/02/VojtaPospisil_VPO_6368-768x513.jpg)
![](https://www.atemit.cz/wp-content/uploads/2022/02/VojtaPospisil_VPO_6379-768x513.jpg)
![](https://www.atemit.cz/wp-content/uploads/2022/02/VojtaPospisil_VPO_6389-768x513.jpg)
![](https://www.atemit.cz/wp-content/uploads/2022/02/VojtaPospisil_20220118_051714-768x346.jpg)
![](https://www.atemit.cz/wp-content/uploads/2022/02/VojtaPospisil_20220118_075434-768x346.jpg)
Výrobce sýrů
Výroba olomouckých tvarůžků
Rok realizace: 2008-2020
Realizované systémy: Atemit EPT , Atemit UFS
V průběhu let jsme zrekonstruovali historické podlahy z 19. století ve všech prostorech a přizpůsobili je současným hygienickým standardům. Postupně došlo k odbourání a rekonstrukcím nejstarších skladeb podlah od povrstvování kvalitních keramických dlažeb, až po výměnu hlavní kanalizační trati a přespádování ploch. Následně jsme aplikovali naše podlahové systémy. V části plochy došlo k obnově povrchu systému z roku 2011, a to z důvodu požadované změny barevnosti v daném provozu. Námi zrealizované podlahové systémy se vyznačují vysokou teplotní odolností. Především však odolávají jak mléčnému tuku, který se v mlékárenských provozech na podlahu dostává, tak i kyselinám a zásadám, které se zde používají při jejím čištění.
Další reference
![](https://www.atemit.cz/wp-content/uploads/2022/02/VojtaPospisil_VPO_5458-768x513.jpg)